Followers

Thursday, 27 December 2012

Red Velvet Cake :D

                                 

                                 assalamualaikum. . . 

                                            

                                        Red Velvet Cake : RM70

            Firstly , harga kek yang farah nak jual nih RM70 sebijik . Red Velvet Cake nih bersalut cheese so rasa masam-2 sikit ,tadelah korang muak macam krim kek yg biase tu . Kek red velvet ni ada campur dgn koko sikit jadi warne nye coklat-2 . Btw ,farah terima untuk buat versi cupcake jugak ,tapi harga belum fikir lagiii ,pening nak kira bab-2 harga nihhh ,selalu minta pendapat ibuuu jeee . Sebenarnye farah niy pun budak-budak baru blajar membaking ,tu yg deco biase jer tuhh  ,belajar pun dari menggoogle , kihkihkih .        

              Kek niy untuk Muhd Akmal yang dapat 6A dalam pmr  ,taniah la yee . Mula-2 fara yang call ibu dia nak kek tak untuk sambut akmal tapi suruh bayar ,haha , nak sambut kejayaan org tapi suruh bayar ,hampeh !   Kena pandai amek peluang lah kan , hehe .  Alhamdulillah ,kek berjaya dihasilkan ,terus mkcik bagi upah , hehe :D                          

         So korang yang keje tu boleh lah beli kek niy sajesaje untuk family ataupun untuk sambut bufday and sambut papelah . Murah kottt . Okey lah ,penat taip . Sekian , terima kasih .   :D

1 comment: