Followers

Sunday, 30 December 2012

Kek Coklat Moist


                                  Saiz biase RM50 / Kecil RM30


           Assalamualaikum, ni kek coklat tempahan untuk birthday kawan sepupu farah. Seperti harga diatas untuk saiz biase RM50 dan yang kecil RM30. Yang kecil tu farah buat separuh adunan tapi guna loyang kecil lah supaya keknya tak rendah .
          Kek ni farah buat secara kukus so semestinya moist. Siapa yg saja-saja nak rase boleh lah beli yang kecil . By the way , kotak kek pun termasuk dalam harga . Sokongan anda ,amat dihargai. Wassalam . :)

Thursday, 27 December 2012

Red Velvet Cake :D

                                 

                                 assalamualaikum. . . 

                                            

                                        Red Velvet Cake : RM70

            Firstly , harga kek yang farah nak jual nih RM70 sebijik . Red Velvet Cake nih bersalut cheese so rasa masam-2 sikit ,tadelah korang muak macam krim kek yg biase tu . Kek red velvet ni ada campur dgn koko sikit jadi warne nye coklat-2 . Btw ,farah terima untuk buat versi cupcake jugak ,tapi harga belum fikir lagiii ,pening nak kira bab-2 harga nihhh ,selalu minta pendapat ibuuu jeee . Sebenarnye farah niy pun budak-budak baru blajar membaking ,tu yg deco biase jer tuhh  ,belajar pun dari menggoogle , kihkihkih .        

              Kek niy untuk Muhd Akmal yang dapat 6A dalam pmr  ,taniah la yee . Mula-2 fara yang call ibu dia nak kek tak untuk sambut akmal tapi suruh bayar ,haha , nak sambut kejayaan org tapi suruh bayar ,hampeh !   Kena pandai amek peluang lah kan , hehe .  Alhamdulillah ,kek berjaya dihasilkan ,terus mkcik bagi upah , hehe :D                          

         So korang yang keje tu boleh lah beli kek niy sajesaje untuk family ataupun untuk sambut bufday and sambut papelah . Murah kottt . Okey lah ,penat taip . Sekian , terima kasih .   :D